Carrera ei onnistunut valmistelemaan Spartakia

Vuoden ensimmäinen virallinen ottelu on myös testi jokaisen pelaajan valmiudesta. Kutepovin ja Rebrovin peli, joka peitti Kombarovin, ei vaadi tarkkaa analyysiä. Kaikki on ilmeistä. Mutta varmasti kaikki eivät kiinnittäneet huomiota absoluuttisesti nollaan Promesiin. Että et voi syyttää häntä! Yleensä hollantilainen koko Spartak-uransa aikana johtaa usein tällaisia ​​nollapelejä. Mutta sitten antaa tunteen, ja negatiivinen unohdetaan. Miten tänään ei ollut tätä Promesia …

Sinun omistautuminen. ”Spartak” kotona kadonnut yleisurheiluun Photo: FC Spartak

Carrera ei onnistunut valmistelemaan Spartakia ensimmäiselle viralliselle ottelulle ja tuomaan kaikkien pelaajien, kuten valmentajien, muotoon yhteisen nimittäjän. Piste ei ole vain Promesissa. Samaan aikaan punaiset ja valkoiset hyvin hyökkäsivät inertia – turvamarginaali siten, että jotain lukutaitoista, terävää, ihastuttavaa tulee aina esiin. Vaikka tietysti olisi parempi, jos pelitasapainosta vastaava geeni esiintyy Spartakin DNA: ssa. Miten kaikki tämä kyllästyi: hyökkäyksessä – peli, puolustuksessa – kärsimykset ja kyyneleet.

Nyt varmasti puhutaan siitä, että “Spartak” yksinkertaisesti “teki” tällä Europa-liigalla. No, se on helpompaa havaita todellisuutta. Ei niin loukkaavaa. Ja yleensä eivät välitä.

“Nice” – “Lokomotiv”

Viime kesänä “Nice” ei tehnyt sitä Mestarien liigaan, menettänyt “Napoliin” karsinnassa, putosi LE: n ryhmävaiheeseen ja voitti kolme voittoa kuudessa pelissä – Zyulte Varegem kärsi kaksi kertaa (1: 5, 3: 1) ja kerran “Vitess” (3: 0).

Sveitsiläinen valmentaja Lucien Favre teki 9 pistettä ja sijoittui toiseksi ryhmässä K (Lazio oli huipulla), kun taas Mario Balotelli teki neljä maalia näissä peleissä ja antoi yhden maalin.

Miten klubit, jotka leikkivät Loko, Spartak ja Zenit Europa-liigassa?

Ari, joka oli parantanut polviaan eteenpäin Lokomotivissa, sanoi, että Balotellin on kiinnitettävä erityistä huomiota, hän toimii kontaktissa ja nopeasti, ja “Nice” sekoittuu hyvin ja läpäisee. 18 ottelua Ligue 1: ssä italialainen hyökkääjä sai 13 maalia – tämä on seitsemäs indikaattori mestaruudesta. Lisää Mario hyökkäsi vain neljän suurimman joukkueen pelaajia: PSG (Cavani ja Neymar), Monaco (Falcao), Lyon (Fekir ja Diaz) ja Marseille (Tovin).