“Celtic” Brendan Rogers hänen kenttään vielä teroitti

Nyt en halua arvostella Antonia. Ahkera ja ketterä kaveri, joka pelasi ensimmäistä suurta ottelua uransa aikana. 26-vuotiaana tyhjentynyt “Tosno” jäi joka mielessä – tällaisessa tilanteessa rikas “Zenith” ei ole kielletty. Zabolotny Glasgowissa teki saman tyylin, jolla Artem Dzyuba voisi pelata (39 European Cup-peliä, 13 maalia ja 7 avustajaa), jos hän oli sinivalkoisen sinisen joukkueessa. Ja täällä en ymmärrä Manciniä – hän antoi ottelun Skotlannissa: ”Meillä ei ollut tarpeeksi vasaraa eteenpäin. Hyökkääjän täytyy hyökätä enemmän. ” Henkilökohtaisesti en olisi yllättynyt, jos Dziuba vuokraa kauden lopulla enemmän Zabolotnya vuokrasopimukseen. Mutta se on toinen tarina.

McGregor kaatoi Zenitin. Mancini muistaa vielä DziubuFoto: FC «Zenit»

“Celtic” Brendan Rogers hänen kenttään vielä teroitti “Zenith” – se osoittautui karkeasti (5 keltaista korttia molemmissa joukkueissa) ja uuvuttavaa. Koulutusleirien lämpenemisen pelit ovat hyvin erilaisia ​​kuin venäläisen klubin torstaina. Smolnikovista tuli ”Zenithin” fyysisen muodon indikaattori (Daler Kuzyaev yritti asemaansa jotain) – pelin lopussa oikealla takaisin “söi” terää, ja ainoa hyökkäys ”keltit” syntyi Igorin vastuualueella. 78. minuutilla Callum McGregor sai lipun Musondasta ja pudotti vieraat Venäjältä voimakkaalla iskuilla ristikappaleen alla.

Turnauksen näkökulmasta ei poistunut tragediaa. Olen samaa mieltä Roberto Mancinin kanssa: “Pietarissa sinun täytyy korjata eteenpäin ja lisätä aggressiota.” Ensimmäisen ottelun jälkeen Celticilla Alexander Kokorin ei löytänyt oikeaa sanaa. Hän lupasi puhua viikossa.

Odota. Päätelmä on lyöty ja yksinkertainen: pitkä tauko Premier-liigassa – se on erittäin haitallista Euroopalle.