Haluan puhua hänen nuorimmasta edustajastaan ​​Alexandre Patosta

Hän ei välitä siitä, kuka pelaa eteenpäin, hän tuntee liiketoimintaa ja tulee olemaan isännöimässä. Tällaisten jalkapalloilijoiden on hyvin vaikeaa istua yhdelle sivulle. Bale olisi erittäin hyödyllinen järjestelmässä, jossa on kolme puolustajaa. Minusta tuntuu, että täällä hänen lahjakkuutensa olisi paljastanut vieläkin enemmän, koska käytännöllisesti katsoen koko kylki olisi hänen käytettävissään. Mutta kuten tiedätte, Carlo Ancelotti tarttuu neljän puolustajan peliin, joten ei ole järkeä kehittää tätä aihetta. Mitä tulee hyökkäykseen, on epäselvää, pystyykö Bale pitämään kiinni kunnianhimoistaan ​​ja pelaamaan enemmän kumppaneidensa kanssa, samoin kuin Di Maria. Loppujen lopuksi on MasterCard Cristiano Ronaldo.

Miksi “Real” ei tarvitse Gareth Bale
Muista myös, että Isco on myös liittynyt tiimiin. Tämän seurauksena hyökkäävässä linjassa on glutti, ja Di Maria joutuu eroon. Mutta onko järkevää muuttaa paljon rahaa vakaaksi ja luotettavaksi argentiinalaiseksi, joka ei ole liian ylivoimainen walesilainen? On käynyt ilmi, että on joku pisteitä (Ronaldo), on olemassa ohjelmia, joille on tarjottava puolustusta (Di Maria, Ozil) myös puolustamaan (Maareslo). Ja missä muualla Bale pystyy? Carlo Ancelotti on jo sanonut, että nykyinen kokoonpano sopii hänelle täysin, mutta Florentino Perez oli aina taipuvainen kutistamaan rahaa, vaikka se ei olisi liian tarpeellista. Näyttää siltä, ​​että nämä ajat ovat palanneet klubiin, kun tähtijoukkueen läsnäolo oli tärkeämpää kuin tasapainoisen ryhmän rakentaminen.

Haluan puhua hänen nuorimmasta edustajastaan ​​Alexandre Patosta jalkapallon pelaajista, joiden ura olisi voinut olla erilainen.

Ei kasvanut yhdessä. Alexandre Pato
Brasilialainen on vain 23-vuotias, ja hän on jo onnistunut viettämään viisi ja puoli vuodenaikaa Milanossa. Monet tässä iässä ovat vasta alkamassa nousta jalkapallon Olympusiin, mutta Patoa pidetään pitkään vakiintuneena (ei vain terveydellisenä) ja vakiintuneena jalkapalloilijana. Ennen viime kauden alkua Pato otti säännöllisesti kentälle säännöllisesti, oli Serie A: n puolustajille ja maalivaaleille kauhea unelma, ja sitä pidettiin oikeutetusti yhtenä maailman lahjakkaimmista eteenpäin. Patolla oli uskomaton tekniikka, hullu nopeus ja poikkeuksellinen apu. Kiitos hänelle, joukkue selviytyi Andriy Shevchenkon lähdöstä melko kivuttomasti. Mutta kuten usein tapahtuu jalkapallossa, loukkaantui.