“Se ei voi olla totta”: Parma palaa Serie A: een kolmen suoran tarjouksen jälkeen

 

Fanit olivat uskollisesti uskollisia, ostivat Serie D: ssä enemmän kausilippuja kuin se oli klubin viimeisellä kaudella Serie A: ssa. yhteisrahoitusjärjestelmä. Niiden tuki terasseille oli vastavuoroinen kentällä.II Ducali voitti mainoksen Serie C: lle tyylikkäästi ja meni lyömättömäksi koko kauden ajan ja keräsi korkeimman pistemäärän, joka koskaan on kirjattu liigaan. ensimmäinen yritys oli vain Scalan alku. ”Nautimme ylimääräisen Bet365 bonus ratsastuksen palkinnoista”, hän sanoi huhtikuussa 2016. ”Nautimme voitosta, sillä se on ensimmäinen prosessi, jonka toivomme näkevän kilpailijoina jälleen ensi vuonna.”

Parman seuraava kampanja Serie B: lle voitettiin kovalla tavalla. Kun kauden alkupuolella oli useita tappioita, Apollini purettiin. Roberto D’Aversa, vain hänen toisessa valmennustyössään, otti ja käänsi asiat ympäriinsä. Hän ohjasi Parmaa toiseen paikkaan, jotta he voisivat antaa heille paikan kiusallisen leikkikierroksen viimeisessä 16 vaiheessa.Parma voitti Piacenzan, Lucchesen ja Pordenonen perustamaan finaalin Alessandriaa vastaan ​​kesäkuun lopulla. Klubin legendaarinen Hernan Crespo väkijoukossa, joka tarjosi tukea, voitti 2-0: n sinetöimään Serie B: n. Facebook Twitter Pinterest Alessandro Lucarelli johtaa juhlallisuuksia Parman edistämisen jälkeen Serie A: lle.

Back-to-back -kampanjat houkuttelivat kiinalaisen liikemiehen Jiang Lizhangin, joka osti 60%: n osuuden klubista tulla Parman enemmistöomistajaksi ja uudeksi presidentiksi. Lizhang oli viisas. Hän varmisti, että klubi säilytti paikallisen tunteen ja ei vieraantanut faneja. Nuovo Inizio piti 30 prosentin osuuden, ja kannattajat säilyttivät 10 prosenttia.Lizhang nimitti varapuheenjohtajaksi Hernan Crespon ja toi kolmannen suoran promootionsa: “Parma nousee jälleen kuin jättiläinen ottamaan takaisin oikeutensa Italian jalkapallossa. Toivon, että voimme pian juhlia Serie A: ta joukkueen ja fanien kanssa. ”

Hänen toiveensa toteutui viime viikonloppuna. Frosinone pääsi tavallisen kauden viimeiseen päivään saakka, jolloin hän pääsi lopettamaan toisensa ja Bet365 online ansaitsi automaattisen myynninedistämisen Serie A. Parmalle, jonka oli määrä voittaa Speziassa ja toivoa, että Frosinone pudottaa pisteitä kotiin Foggiaan. Se oli hieman yli tunnin kuluttua. Parma oli 2-0 ja Foggia lyö Frosinone 1-0. Roberto D’Aversan miehet nousivat ylös.Mutta tämä käsikirjoitus tarjoaisi ainakin yhden kierteen.

Viiden minuutin kuluessa Frosinone teki kaksi kertaa lyijyä vastaan ​​Foggiaa vastaan ​​ja hyppäsi Parmasta pöydässä. Kun kello pyörii, näytti siltä, ​​että Parman pitäisi tyytyä toisiin kallistuksiin leikkikentillä. Mutta kun vain yksi minuutti jäljellä olevasta kaudesta, Foggia korvasi Roberto Florianon Frosinonessa. He olivat jättäneet sen myöhään, mutta Parma oli tehnyt sen.

Heidän kapteeni, Alessandro Lucarelli, oli heidän renessanssinsa sykkivä sydän. Hän oli säilynyt voimakkuudeltaan koko ajan, ja se tarjosi klubin pysyvän jo helmikuussa 2015: ”Olisin valmis pelaamaan Seriassa D Parmassa, jos se olisi tarpeen.Seitsemän vuoden kuluttua tuntuu siltä, ​​että tämä paita on minun ja olen pelattavissa tällä klubilla missä tahansa tasossa. ”Facebook Twitter Pinterest Alessandro Lucarelli juhlii Parman faneilla. Valokuva: Giuseppe Bellini / Getty Images

Hänen sanansa mukaan hän pysyi klubin luona, kun he putosivat Serie D: lle, joka oli ainoa pelaaja. Vuonna 2016 päivänä, jona he saivat ensimmäisen kolmesta suorasta tarjouksestaan, hän sanoi: ”Olen kokenut joitakin kuvaamattomia tunteita tänään. Parmasta tuleva viesti on se, että olemme takaisin. Toivomme, että tämä on vasta alkua loistavasta matkasta, joka vie meidät takaisin. ”Serie A: n viimeisten 50 vuoden parhaat sarjat Lue lisää

Aika on osoittanut hänelle oikeuden.Nyt 40-vuotias Lucarelli on ollut puolustava läsnäolo puolustuksessa, ja se kuvastaa kollektiivista ponnistusta sellaiselle puolelle, joka toimii toisiaan kovasti. Hän on myös mies, joka piti lupauksen: että hän ottaisi klubin takaisin Serie A.: een. Kun hän puhui TV-kameroihin viime viikonloppuna, hänet voitettiin tunteella. ”Se ei voi olla totta, se ei ole mahdollista, en voi uskoa sitä”, hän sanoi, ääni halki. ”Olemme tehneet uskomattomia näissä kolmessa vuodessa. Jotain tästä maailmasta. Kukaan ei olisi voinut kuvitella tällaista finaalia. Olen kuolemassa. Se on enemmän kuin unelma. Tämä kampanja on suuri palkinto faneillemme, jotka yhdessä kanssamme eivät koskaan luovuttaneet. Olen ylpeä siitä, että olen heidän kapteeni.Nyt voin jopa jäädä eläkkeelle. ”

Lucarelli aikoo sulkea saappaat tänä kesänä, mutta monet fanit haluaisivat nähdä, että hän tekee vähintään yhden viimeisen ilmeen Parmalle ylimmässä lennossa. l,[[631dcba85d133874caf40ff44b90724cWhatever happens, the story of his club’s incredible renaissance will be told for many years to come.