Edustava “häviäjä” Elijah sanoi hyvästi. Palataanko maajoukkueeseen?

Elias kuuluu vahvaan sukupolven Tsekin jääkiekon pelaajia syntynyt ‘kultainen’ luvulta. Laukoi NHL, voittanut Stanley Cupin kahdesti, tuli ikoni klubi, joka on edelleen totta. Myös maajoukkueen usein hän oli tärkeä rooli, mutta hieman liioiteltua, se voidaan luokitella edustavan altavastaaja.

Elia oli loistava saavutuksensa tšekit kulkevat.

Vuonna 1998 sekä entinen joukkuetoveri paholaisia ​​Petr Sýkora valmentaja Ivan Hlinka liian nuori, muutoin erittäin onnistuneiden molemmat pelaajat menettivät olympiakultaa. “On lupaavia, mutta meillä on samankaltaisia ​​tyyppejä”, sanoi legendaarinen valmentaja.

MM-kisoissa Wienissä vuonna 2005 jälleen jäänyt Elia terveydellisistä syistä.Aikana NHL työsulku Venäjän Magnitogorsk sai keltaisuus, tähti pakattu lista sitten valloitti väliaikaisen johdon Vladimir Ruzicka kultaa.

Viisi vuotta myöhemmin, Elia valmentaja Ruzicka anteeksi perhesyistä. Myöhemmin hän vastusti arvostelun NHL-pelaajista, jotka eivät tulleet Saksaan. “Älä heitä meitä yhdeksi pussiin”, hän vetosi voimakkaasti.

Ja Tsekin maajoukkueen joukkue Trebic kotoisin tajunnut, kulta ei koskaan saatu. Olympialaiset 2002 Salt Lake Cityssä, MM 2004 World Cup 2008 ja 2011 – tsekit kaikkien edellä mainittujen yritysten oli vahva vaihtoehto, keuliminen hämmästyttävä jääkiekkoa, mutta jokainen pala puuttuu.

“Parasta hän kertoi vaimolleni – että minulla on yksi kulta kotona.Hän ajatteli tyttärensä “, Elijah hymyili neljä vuotta sitten Bratislavassa. Toki perhe on kaikki hänelle, joka tapauksessa ensimmäinen paikka. Silti hän ei koskaan salannut kuinka paljon hän halusi onnistua maansa, miellyttää Tsekin faneja.

Mitä enemmän Elia pettyneitä hänen viime kaudella joukkueen valmentaja Ruzicka ei ilmoittanut. Hän otti muut pelaajat kotimaanmestaruuskisoissa. “Olen pahoillani. Ja paljon. Mutta en ole katkera “, sanoi MF DNES toimittaja huhtikuun puolivälissä. Mutta tilanne on muuttunut. Ruzicka on eronnut epäselvästä tapauksesta, joka syytti häntä korruptiosta ja valmentaja Vladimir Vujtek johtaa ryhmää.Kokeneet valmentaja Elia lähestyi, ja maanantaina hän oli kutsuttu epäviralliseen kokoukseen, jossa he olivat jääkiekon pelaajia ulkomailta kilpailusta täytäntöönpanoon joukkue tavata.

Elia oli vanhin, jossa jotkut nuoret kollegoiden näki ensimmäistä kertaa, mutta Vůjtkem edes lyhyesti toimi 20-luvulla.

“Muistan sen, mutta satutin itseäni sitten”, hän ajatteli.

“Kun hän harjoitti slovakialaista tiimiä, meitä tervehti.Jo vuosia Tšekin jääkiekko ei toimi, mutta on laaja kokemus, näkemys ja työn nauttia. ”

Lisäksi, koska Elia toivoo, että hänen jättää maajoukkueen vielä kauemmin. “Jos pelaan hyvin, en näe mitään syytä, miksi minun ei pitäisi pelata”, sanoi Tsekin veteraani toimittajille.

Tämä olisi ollut MM-kisoissa Venäjällä? “Toivon, on hyvä kausi, joten – jos se ei New Jersey päästä pudotuspeleihin – joko joku halusin tehdä taistelut Stanley Cupin, ja että minulle on kiinnostunut edustus. Halusin edustaa, vaikkakaan ei aina.Mutta nyt olen kunnossa, ei ole ongelma. ”

hän uskoo edelleen, että joukkue (kansallinen ja Devils) hyödyllisiä jäällä ja varsinkin sen ulkopuolella.

Elias oli 11 vuotta sitten MM-kisoissa hän sanoi: “En ole enää nuori mies. Olen kaksikymmentäkahdeksan. Minusta tuntuu, että minun pitäisi hecnout muita, en voi piiloutua nurkkaan. “Vancouver 2010 olympialaisissa teki kapteeni monta vuotta kuluvat Jersey Áčko. Hän usein tottuu ohjaajan rooliin, vanhin mies vaatesäilyssä.

“Olen aina syyllistynyt kavereihin ja aina auttanut minua. Pidän siitä ja toimisin sellaisenaan klubissa.Tietyssä vaiheessa uraansa vain asia henkilö voi välittää neuvoja ja auttaa muita, “Elia kertoi maanantaina.

Ehkä” Eli “ensi vuonna palkintona päätyä maajoukkueen voitto. Hänen tarinansa ansaitsisi kultaisen pisteen.