Ei mitään vuotta, nyt liiga ja myrkytyksen rooli. Uskoin, että mahdollisuus tulisi, sanoo Hanták

Pirates ampui vanhempiensa seuran Spartausta 5: 0. “Kassari soitti minulle ennen peliä, nyt panin välipalan pukuhuoneeseen”, kertoi Hvězda Prahassa aloittanut pelaaja. ”Hermostuneisuus oli, kuten aina, mutta putoin avausvaihdon yhteydessä. Ylimääräinen ensi-ilta oli minulle suuri kokemus. ”

Näyttää siltä, ​​että Chomutov on kohtalokas klubi Hantákille. Hän voitti nuoren tittelin hänen kanssaan, pelasi sitten ensimmäisen aikuisten ottelunsa ja teki nyt debyyttinsä liigaan. ”On hauskaa, että se tuli ulos Chomutovin takana.En ota se suuri mahdollisuus, aion töitä 100 prosenttia “, sanoo hyökkääjä puolustava tehtävät, jotka viimeksi työskennellyt toisen divisioonan Cobra ja kaksi Major League vuodenaikaa ennen Litoměřicessä. ”Pelaan rivillä neljä, joten minun ei voida odottaa päättävän otteluita. Tärkein tehtävä on pelata reilusti, ei tehdä maalia. ”

Ja Hanták teki täsmälleen sen ensimmäisessä ottelussaan, ja hänen ansiostaan ​​viimeiset merirosvot taputtivat yllättäen suosikkinsa. “Erinomainen puolustus, taistelut, kaikki viisi harmittivat Spartan kolmea ylälinjaa”, kiitti Hanták ja hänen kollegansa 4. ryhmän Chomutov-assistentista Jan Stastnystä.

kuukausittaiselle tentille. “Hyödyimme hyväksi pelaajana Chomutovissa.Meillä on vielä pieni kaaderi, joten päätimme antaa hänelle mahdollisuuden. ” Myös surkean tavan vuoksi hän työskenteli tiensä ensimmäiseen liigajoukkueeseensa. Ei niin kauan sitten, kun uransa oli ripustettuna hiuksiin, hän jäi vuosikaudesta 2014/15 kultaisen stafylokokin aiheuttaman infektion takia.

“Hänen mukaansa kaikilla on, mutta vain joku puhkeaa. Minulle se todennäköisesti aiheutti sokeria. En sano, että syöt paljon makeaa, mutta käytin joitain lisäravinteita harjoittelussa. Olin todella väsynyt, mies oli kypsä makaamaan ja nukkumaan, riippumatta siitä mitä hän teki. Se oli myös psyyke psyykelle ”, Hanták muistelee tautia, jonka taisteli ympäri vuoden. ”Kauan aikaa! Olin 22-vuotias, ihmisen täytyy kehittyä, menossa jyrkästi fyysisesti. Sen sijaan en tehnyt mitään ja olin sairas.Pidän sitä menestyksenä ylimääräisessä liigassa nyt. ”