Hän sanoi, että hänen ystävänsä Sean haluaa puhua kanssani

”Kerran, kun sain viestin tuollaiselta Rangers-omistajalta Sir David Murrayltä. Hän sanoi, että hänen ystävänsä Sean haluaa puhua kanssani. Mikä oli yllätykseni, kun sain selville, että Sean on Sean Connery! Kuten kävi ilmi, hän luki artikkelin dysleksiasta ja sanoi, että hän yhdistää minut Jackie Stewartiin, Skotlannin päähenkilöön, joka käsittelee tätä ongelmaa. Myöhemmin soitimme Jackielle ja suostuimme järjestämään uuden projektin disleksian torjumiseksi. Se on vain uskomatonta! “- myöntää skotlantilainen jalkapalloilija ….”

Mutta Stephenille vaikutti eniten marraskuussa 2011 saatu kirje – heti kun Rangers-hyökkääjä kärsi vakavasta polvivammasta pelissä Aberdeenin kanssa ja oli poissa toiminnasta yhdeksän kuukautta.

″ … ”Otin kuntoutuskurssin paikallisella klinikalla ja palasin säännöllisten toimenpiteiden jälkeen, kun kirje putosi käsiini. Huomasin heti, että se oli epätavallinen kirjekuori, jonkinlainen outo tai jotain. Avasin sen, luin kirjeen ja en voinut uskoa silmääni: sen kirjoittaja oli skotlantilainen sotilas, joka taisteli tuolloin Afganistanissa. Hän rakasti koko sydänten Rangersia ja jopa etulinjasta toivoi minulle nopeaa toipumista operaatiosta. Olin hyvin liikuttunut. Hänen palattuaan kotiin tapasimme ja puhuimme pitkään jalkapallosta, ”muistuttaa Naismith ….”

Entiset Rangers-puolustajat vastasivat jaloilla eleillä: Glasgow’ssa hän perusti erityisen rahaston “Heroes Heroes”, jonka tarkoituksena on auttaa sodan aikana kärsineiden Ison-Britannian armeijan sotilaita ja upseereita palaamaan normaaliin siviili-elämään. Säätiö luo City Buildingin tuella työpaikkoja veteraaneille, auttaa heitä asumiskysymyksissä ja järjestää kaikenlaisia ​​kursseja.