Miksi hän on aina? Hulluutta ja keppoja Mario Balotellin elämässä

Miksi hän on aina? Hulluutta ja keppoja Mario Balotellin elämässäOn sellaisia ​​pelaajia, joita uransa alussa pidettiin uskomattoman lahjakkaina, mutta ajan myötä “enemmän” vastustaneet odotuksia jalkapallokentän ulkopuolella kuin suoraan pelissä. Ne pysyvät edelleen tiedotusvälineiden otsikoissa, mutta yhä vähemmän kyseisissä materiaaleissa puhutaan urheilun saavutuksista ja yhä enemmän joihinkin temppuista tai ihottumista.

Italialainen Mario Balotelli on tyypillinen edustaja tällaiselle jalkapalloilijoiden kastille. He ennustivat häntä uskomatonta tulevaisuutta, mutta jossain vaiheessa kaikki meni täysin eri tavalla. “Inter”: n, “Manchester City”, “Milan” ja “Liverpool” jälkeen Mario-uralla oli paikka paljon vaatimattomammalle “Nizzalle”, “Marseillelle” ja 18. elokuuta alkaen myös “Brescia”, jonka kanssa Balotelli sitoutui sopimussitoumuksiin. seuraavien kolmen vuoden ajan.

Mutta Balotellin uran “heilahtelun” monimutkaisuus on aihe aivan erilaisesta keskustelusta, ja muistamme nyt lyhyesti resonanssitarinoita, jotka tupakointihaluinen Balotelli oli aika huomata elämässään.

Vaarallinen ilotulitus
Lokakuun lopulla 2011 Manchester City -jalkapalloilijana toiminut Mario Balotelli kyllästyi äkillisesti esikaupunkitalossaan aamuisin ennen peliä Manchester Unitedin kanssa Englannin mestaruuskisassa. Jossain vaiheessa italialainen idea tuli hulluun ajatukseen käynnistää ilotulitus ollessaan … kylpyhuoneessa! Tämän “älykkään” toiminnan seuraukset osoittautuivat melko epämiellyttäviksi. Kirjaimellisesti koko alue (muuten, sen väestö koostui vähintään yhtä arvostettujen mökkien asukkaista kuin jalkapalloilija) herätti Balotellin taloon kokoontuneiden paloautojen sireenien avulla.

Sen liekki, joka syntyi italialaisten huolimattoman pyrotekniikan käsittelyn jälkeen, tuhosi melkein kokonaan kylpyhuoneen ja useita vierekkäisiä huoneita. Tuhoutuneen omaisuuden palauttaminen maksoi Balotellille 400 tuhatta puntaa – luultavasti kalliimpia ilotulitteita ei ole koskaan ollut ihmiskunnan historiassa.