Missä Ševčík loppuu? Todennäköisesti Slaviassa, mutta myös Sparta osallistuu peliin

“Neuvottelut Ševčíkin mahdollisesta siirrosta ovat käynnissä, mutta mitään ei ole virallisesti päätetty tähän mennessä”, kertoi Liberecin urheilujohtaja Zdeněk Koukal. ”Slavia on erittäin kiinnostunut pelaajasta, mutta Sparta myös osoitti sen. Mitään tarkempaa ei vielä julkaista. ”

Vaikka mitään ei ole vielä allekirjoitettu, Ševčíkin lähtö Slaviasta on erittäin todennäköistä. Ja Liberecissä he ovat jo sovinnassa häntä. “Pietarille tämä on ehkä elämämahdollisuus, minulle se tarkoittaa otsani ryppyjä, koska meidän on etsittävä samaa typologia, joka on joukkueen moottori hänen sijaan”, sanoi valmentaja Zsolt Hornyák. ”Toisaalta olen iloinen, että olemme pystyneet kasvattamaan erottuvan hahmon kesästä, josta Tšekin suuret seurat kiinnostuivat.Se on tunnustusta työllemme ja todiste siitä, että olemme oikealla tiellä. ”

Syksyllä Ševčík alkoi menestyä hyvin ja veti koko Liberecin hyökkäyksen. Hän teki yhden maalin, mutta teki neljä ja oli joukkueen paras tallentaja. Lisäksi hän on yksi nopeimmasta jalkapalloilijasta liigassa.

“Luovuuden suhteen pidän Pietaria yhdestä maan parhaista keskikokoisista halvoista”, valmentaja Hornyák sanoi. ”Voimme sanoa, että kun Petr menee hyvin, joukkueemme menee hyvin. Meillä on vaikea ilman häntä. Se oli näkyvissä myös viimeisessä cup-ottelussa Slováckon kanssa, missä hän puuttui kentältä. ” ”Hän on erittäin pätevä pelaaja, hän käyttää paljon tilaa, hän ottaa ilmapallo, hän kiertää pelaajaa.Hänen voidaan odottaa lähtevän edulliseen hintaan ”, kertoo stoppari Ondřej Karafiát. ”Ševa pelasi aina hyvin, mutta hauskassimme häntä siitä, että hän oli Liberecissä kaksi vuotta ja teki vain yhden maalin. Nyt hän vihdoinkin teki maalin, ja se on selvää. Kun hän lähtee, se on tappiota, mutta Liberec jatkaa. ”

” Hän oli meille avainpelaaja, mutta Liberecissä he ovat tottuneet parhaimpiin pelaajiin menemään suurempiin klubeihin “, sanoo Filip Nguyen.

Jos Shevčík todella suuntaa Slaviaan, hän seuraa koko liberialaisten armeijaa, jotka iso klubi on jo “imettänyt” kiinalaisilla rahalla takaisin Nisasta.Aiemmin koko täytäntöönpanoryhmä, jonka johtajana olivat valmentaja Trpišovský, urheilujohtaja Nezmar ja pelaajat Sýkora, Koudel, Kolar tai Coufal, lähti sinne. Viime aikoina hän on hoitanut kevyitä lihasvammoja, ja hänen alkamisestaan ​​perjantaina iskeneellä Pilsenilla ei ole vielä varma.