Nautin todella jalkapallon pelaamisesta täällä, kertoo Lafata syksystä Olešníkissa

Hän loi tuottavan hyökkäysduon Radim Štosin kanssa. Hän teki 15 maalia ja johtaa mestaruuspöydän ampujaa. Entisessä Valioliigan tykissä on yksi vähemmän, ja se on kollegani takana olevissa tilastoissa. Olen erityisen iloinen siitä, että pojat veivät minut keskenään ja nautin todella täällä jalkapalloa. Lisäksi olemme ensimmäiset syksyn jälkeen ”, tyytyväinen David Lafata. Hänen Olešník hibernatoi kilpailun kärjessä 37 pisteellä. Toinen Katowice menettää kahdeksan johtajaa kohti ja teki vain 32 maalia. ”Mutta olen tehnyt erilaisia ​​maalia Olešník-joukkueelle.Osuin myös etäisyydeltä, joten pystyin silti näkemään jonkin verran muutosta ”, 37-vuotias Tšekin valioliigan historian huipputekijä kertoo. Suurimmissa kilpailuissa hänen maalimääränsä pysähtyi vuoteen 198.

Vaikka pääministerin alueellisessa ottelussa hän tuki hyökkääjiä varalta eikä antanut tavoitetta, muutti myöhemmin omistamaansa virkaan. Toisella kierroksella Lafat käänsi ottelun Jankovissa ottelussa 2: 1 -johtoon kahdella maalilla viimeisen kymmenen minuutin aikana. saada iso voitto 10: 2. Silti hän kiittää Blatenskáa erittäin paljon.

”Tiedän, että lopputulos on hirvittävä.Mutta he tekivät parhaansa kaikissa olosuhteissa. Ottelun loppuun saakka he eivät vapauttaneet mitään ja nauttivat tavoitteistaan ​​menetyksestä huolimatta. Näin kuvittelen pelaajien asenteen alemmissa kilpailuissa ja olin iloinen nähdessäni tämän mukavan liikkeen voittavan seuraavan kierroksen ”, Lafata sanoo.

. Toisaalta Olešník ei onnistunut kotikilpailussa Český Krumlovin kanssa, kun hävisi kotona 0: 3. Ammuntajoukkue tuli ulos tyhjänä Želčissä. Muutoin Lafata – Stos -tavoitelaite ei juuttunut. ”Yhdessä Radimin kanssa meillä on 29 maalia ja olen iloinen, että hän kaipaa sitä niin paljon.Olen iloinen voidessani valmistaa mahdollisuuden hänelle tai muille ”, jatkaa Forvard. “Kavereilla ei ole helppoa. He työskentelevät, opiskelevat ja onnistuvat kouluttautumaan, mikä alueellisissa mestaruuskunnissa yksinkertaisesti on tehtävä. Joten 18 harjoittelijaa pelaavat pelaajat ovat loistava käyntikortti ja meillä menee niin hyvin ”, sanoo kärkikilpailun monipuolinen paras maalintekijä. Kauden alussa hän yritti olla jokaisessa harjoituksessa. Hän myöntää kuitenkin, että syksyn lopussa vain yksi viikosta saatettiin syytteeseen.Tällä hetkellä entisellä klubinpelaajalla ja nykyisellä valmentajalla Roman Chlumeckýlla on harjoittelutauko vahvisttuaan muodonsa sunnuntaina Táborin lähellä sijaitsevaa louhosta vastaan, jonka he voittivat ilman David Lafataa 3: 0.

“Nautin ystävällisestä ilmapiiristä . Tunnen paikalliset hyvin. Voitettuaan klubisalin, nykyiset pelaajat tapaavat niitä, jotka eivät enää pelaa ja laulamme yhdessä klubihymniä. Tämä on todellinen ilo “, kiittää kaanonisti.

Ja allekirjoitukset ja valokuvia ihailijoidensa kanssa? Se oli yksi Lafatin hetkistä ottelun jälkeen. ”Myönnän olevani huolestunut siitä, kuinka se olisi ulkona otteluissa. Mutta lopulta se oli hieno.Mikään ei muutu, että haluan aina allekirjoittaa kenen tahansa, joka tulee minuun ottelun jälkeen ”, hän vakuuttaa. ”Joskus meillä onni. Pääasiassa meidän on pysyttävä keväällä kentällä ja aliarvioitava mitään. Mutta haluamme ehdottomasti noutaa ja voittaa syksyllä. Ensimmäinen paikka olisi hienoa. Näemme mitä se tulee olemaan ”, hyökkääjä David Lafata etsii korkeimman alueellisen kilpailun jälkipuoliskoa.