Puolilla on erinomaiset pelaajat, odotan mielenkiintoista ottelua, sanoo Bohemia

Tiistai-iltana kapteenina johtaa Tshekin tasavalta alustavassa ottelussa Puolaa vastaan ​​(20.45). Tuolloin Euro 2012 vastaan ​​kotiin sijoitettiin nolla, auttoi voittamaan 1: 0 ja edistystä neljännesfinaaliin. Aiemmin tsekit hävisi Venäjälle 1: 4 ja syke Kreikka 2: 1.

“Mutta tiedän, että kun saan kentällä ja minä kaikki varmasti muistavat, koska täällä soitimme kolme ottelua ja kehittyneet, joten muistot ovat hyvä “, sanoi kolmekymmentäkolme-vuotias maalivahti.

virkaveljensä Wojciech Szczęsny, joka kesällä lähti Arsenal Roomaan, kuten Lontoon klubi siirtyy vain Böömissä.

“En tiedä, mitä Puolassa on tekemässä, mutta se onnistuu nostamaan suuret maalivahdit, jotka menestyvät elite clubissa. Maalivahtikoulutus toimii hyvin täällä.Wojciech oli pakko mennä Roomaan saapumisensa Arsenalissa, mutta mielestäni hän on onnellinen, hän voi seurata säännöllisesti, mikä on hyvä Puolan joukkueelle “, hän korosti. “Puolalaiset ovat vahvistaneet laatunsa, koska he siirtyivät raskasta ryhmää suoraan euroon. He varmasti tarkastavat meitä hyvin “, Tšekin maalivahti huomautti. “Heillä on erinomaisia ​​pelaajia heidän keskellänsä, mutta kuten he itse, he eivät vetoa heidän tähtiinsä vaan joukkueen konseptiin. Mielestäni se on erittäin mielenkiintoinen ottelu. “Mutta suurin tähti, Robert Lewandowski, ei käynnisty, Bayern Munichin ampuja pääsee pois. “Hän pelasi euroa vastaan ​​tuolloin ja voitimme myös 1-0. Jos se toistettaisiin, olisimme tietysti iloisia. Haluamme myös menestyä.Se on mahdollisuus pelaajille, jotka eivät saaneet niin paljon mahdollisuuksia, ja nämä mahdollisuudet eivät riitä, koska ennen mestaruuden Euroopassa tulee olemaan vain yksi kokous. Siksi meidän on hyödynnettävä niiden mahdollisuuksia “sanoi Čech.

” Sen sijaan Roberta saa tilaisuuden toinen pelaaja, joka haluaa osoittaa, että joukkue kuuluu. Kuinka monta kertaa se ei ole väliä, kuka tulee, tärkeintä on motivaatio ja maku menestykseen. Niin se on aina vaikea vastustaja. ”

Bohemia maajoukkueeseen täsmää numeron 118, joka vastaa ennätys Karel Poborsky vuonna aloitusten määrä maajoukkueen. Jo puhui tästä viime viikolla harjoitusleiri Prahassa maanantai-iltana pidetyssä lehdistötilaisuudessa Wroclawissa hän kommentoi: “Se on merkittävä virstanpylväs, mutta olen käsitellyt sitä.Mutta tietenkin odotan sitä. “