Seurauksena oli, että Balotelli pystyi asettamaan paidan eteen vain miehen avulla

On mielenkiintoista, että illalla Balotelli näytti siltä kuin mitään ei olisi tapahtunut ottelussa Manchester Unitediä vastaan, se teki kaksi maalia ja auttoi “kaupunkia” voittamaan voiton uskomattomalla pisteet 6: 1 Manchesterin derbille.

Live tikkaa

Ei ole mikään salaisuus, että kovien otteluiden jälkeen jalkapalloilijoiden täytyy levätä sekä fyysisesti että henkisesti. Joku tekee sen saunassa, joku hieronnassa tai uima-altaassa, ja joku mieluummin ajaa palloja biljardilla. Yhden taistelun jälkeen Manchester City, päätyttyä klubiklubiin, päätti rentoutua ja Mario Balotelli. Sankarimme valitsi itselleen tavan rentoutua tikanpelin avulla.

Valitettavasti tähän peliin yleisesti käytetty pyöreä tavoite ei vaikuttanut italialaista hyökkääjää. Sitten hän aloitti tikanheiton … Manchester Cityn nuorten joukkueen jalkapalloilijat alakerrassa tukikohdan toisen kerroksen ikkunasta. Jokin ihme ei kukaan loukkaannu vakavasti, mutta sedimentti pysyi jopa Roberto Mancinin, yleensä potilaan, jolla on Super Mario. Koska muutama päivä aikaisemmin Balotelli sai tyhmän poiston Europa-liiga-ottelussa Dynamo Kiovaa vastaan, Mancini vaati pelaajaa sakottamaan vakavasti. Seurauksena ”kaupunkilaisten” johto päätti vähentää rangaistuksena Balotellin palkasta 100 tuhatta puntaa ja takavarikoi myös dartsin kiusajan kanssa.

Ohjeet paitapaita

Ennen Eurooppa-liigan ottelua Dinamo Kiovaa vastaan ​​Mario Balotelli pääsi kameran linsseihin, koska hän ei pystynyt oikein ja nopeasti laittamaan paitansa eteen. Italialainen väänsi ja yritti pitkään urheiluominaisuuksilla, mutta näytti siltä, ​​että jopa sellaisissa vähäpätöisissä asioissa hänen olisi ensin tutkittava ainakin muutama sivu erityisen suunniteltua käskyä manishkan käsittelemiseksi tätä varten.

Seurauksena oli, että Balotelli pystyi asettamaan paidan eteen vain miehen avulla, joka kuului Manchester Cityn teknisen henkilökunnan joukosta. Valitettavasti Super Mariolle ”kansalaisten” päävalmentaja Roberto Mancini vaati heti, että Balotelli veisi hänen valkoisen ja pukeutui siniseen paitaan ja tunnisti italialaisen toisen pelaajaryhmän harjoittelua varten. Mario ei voinut tehdä uutta temppua yksinään erivärisillä paitoilla ja joutui jälleen kääntymään apua klubin ylläpitäjiin.