Terroristit pelkäävät jalkapalloilijoita, David Luiz harkitsee myös Pariisin lähtöä

“Se on aivan liian vaarallista. Luuletko, että ihmiset ovat hämmästyttäviä Stade de Francossa? Mitä tapahtui perjantaina? Ei, tällä hetkellä kuvitella, että voin “sanoi Fontaine, joka MM-kisoissa vuonna 1958 pisteytys 13 maalia, ja Ranskan maajoukkueen myöhemmin valmentanut.

Ja haastattelussa päivittäin Die Welt sanoi:” Jos menet stadion, joten pelkäät. Sinulla on räjähdys päähäsi. Mestaruuskilpailuja voidaan pitää muissa maissa, mutta ei Ranskassa tässä tilanteessa. Uskon, että vaikka se tappaa minut, mitä sanon, koska olin mestaruuden kovasti innolla. ”

Terroristit perjantaina hyökkäsi jo ennen Stade de France, jossa sillä hetkellä häntä prep jalkapallopeli Ranska – Saksa.He eivät päässeet areenalle, joten he räjäyttivät pommeja ennen saapumistaan. Ranska ensi vuonna järjestää Euroopan mestaruuskilpailut kesä-heinäkuussa. Jälleenmyyjät ja kymmenet tuhannet fanit ovat tulleet maahan…

Joten jos he eivät pelkää sitä. Se myöntää pelaajille, jotka työskentelevät Ranskassa – ja etenkin Pariisissa.

“En tiedä mitä tehdä. Pysynkö? Tai vaihtaako mieleni? Play Pariisi on työtäni, mutta jos se olisi minusta, joten en tule takaisin “, sanoi puolustaja David Luiz aikana maajoukkueen kokoukseen Brasiliassa.

Samalla mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden ajattelee Uruguayn hyökkääjä Edinson Cavani, joka myös toimii Pariisissa.

Germainilla on yksi Euroopan parhaista joukkueista.Varakkaat omistajat toivat tähtihävittäjiä hyökkääjän Zlatan Ibrahimovicin päähän. Mutta perjantain terrori-iskut saattavat pariisilainen kunnianhimoa silpoa…

“Kun kuulin, mitä oli tapahtunut, olen heti soitti Pariisiin. Minulla oli tyttöystäväni, perheeni ja ystäväni! Se on kauheaa mitä tapahtui. Mikään ei ole pahempaa kuin silloin, kun ihmiset menettävät henkensä “, sanoi David Luiz.

Brasilian puolustaja ei riko sopimusta – Ranskan pääkaupungissa maanantain aikana palautettu. Mutta vähemmän kuin kaksi kuukautta, talvi siirtymäaika alkaa. Voiko klubin johto ratkaista sen tähdet?