Vaikea kuukausi ulkomaalaisille työntekijöille

Vaikea kuukausi ulkomaalaisille työntekijöille

Venäjällä MM-kisoissa on tervetuloa jalkapallofaneille, mutta ei tavallisille vieraille, jotka tulevat töihin. Asukkaat IVY-maiden on suositeltavaa siirtää valloitukseen pääoman ja muissa kaupungeissa jonkin aikaa ja älä ota mitään riskejä turnauksen aikana. Virallisen lain mukaan on kuitenkin ilmoittauduttava oleskelupaikkaan samana päivänä. Aikaisemmin termi oli seitsemän työpäivää.

Tiukkoja rajoituksia on – yksi päivä ja ilman lisäehtoja. Älä koske myös Valkovenäjän kansalaisiin.

Ilman työtä, vodkaa ja valmistumista. Mikä on kielletty Venäjällä MM-kisojen ajaksi. Kuva: AIF

Valmistuminen on parempi peruuttaa

Kesäkuu – tenttien aika ja kauan odotettu valmistuminen. Se tapahtuu kerran elämässä, mutta ne, jotka hyvästelevät koulua vuonna 2018, eivät ole liian onnekkaita. Jotkut vanhemmat pelkäävät, että lapset alkavat aikuisiksi väärällä askeleella eli ristiriidalla fanien kanssa.

Yö kävelee ja ilman faneja loppuu usein epämiellyttäviin seurauksiin, mutta tänä vuonna konfliktien todennäköisyys on paljon suurempi. Monet koulut eivät suosittele vanhempia lähettämään lapsensa lopulliseen paikkaan niiden kaupunkien keskustoissa, joissa jalkapallo-otteluja pidetään.

Oletetaan, että joissakin kaupungeissa he jopa päättävät muuttaa valmistumispäivää, mikä rikkoo pitkää perinnettä. Esimerkiksi Jekaterinburgissa juhlatilaisuudet pidetään heinäkuussa, jolloin suuri jalkapallo lähtee kaupungista.

Ei aseita eikä itsepuolustusta

Toukokuun 25. päivästä lähtien on otettu käyttöön täydellinen kielto kuljettaa aseita. Vaikka sinulla on lupa, sinusta tulee loukkaaja. Kielto kestää 25.7. Poikkeukset vain urheilijoille, ampujille ja aseiden näyttelyille. MM-kisojen aikana lainvalvontaviranomaiset voivat laillisesti poistaa aseita tavallisilta kansalaisilta.