Vaikka olen samaa mieltä

Mikä johtaa Massimo Carreran, joka vapauttaa Rebrovin alkukokoonpanossa, on vain yksi puolustavan mestarin pulmista. ”Spartak” on perhe! ”Italia ilmoitti toistuvasti ja vahvisti sanansa teoilla. Riippumatta siitä, mikä isä luopuu poikastaan, riippumatta siitä, kuinka huono, tuhlaamaton ja ongelmallinen hän on; jonka kanssa tällainen hankala polku on voitettu – kiusallisuudesta AEK: stä Premier League -kulmaan. Bravo, Don Massimo! Hän ei heitä. Ja jos Rebrov oli tasokas vartija keskimäärin yli …

Sinun omistautuminen. ”Spartak” kotona kadonnut yleisurheiluun Photo: FC Spartak

Niitä häiritsevät ne, jotka koko talven ajan väittivät, että harjoitusleirin tapahtumat ja valvontakilpailut eivät olleet merkityksellisiä. Kirjoitin tästä paljon ja sanoin “Spartak” näytti huonommalta kuin muut huippu klubimme. Ja se, että hän on nyt pahin suorituskykyinen pelaaja (vaikka toisin kuin toiset, hän pelasi kotona, ei kuitenkaan ole se tosiasia, että se on antanut etua sääolosuhteiden vuoksi), tämä ei tietenkään ole onnettomuus, vaan luonnollinen tulos. “Spartakilla” ei ollut aikaa valmistautua. Sitten hän voi rikkoa kaikki. Mutta minulla ei ollut aikaa tähän otteluun.

Vaikka olen samaa mieltä, on typerää kirjoittaa pois kaikki ennen kauden valmistelua, pelaamista ja kokoonpanon valintaa. Ottelun aikana tapasin ensimmäisen puoliskon aikana deja vu: n vaikutuksen. Peli ei ole niin korkealaatuinen, mutta hetket tulevat näkyviin, paine ruiskutetaan, pallo ohjataan … Ja sitten kaikki lentää! Aika! Kaksi! Kolme! Sarja pomppia, älä ymmärrä, mikä on maalilinjalla, hämärtynyt mieli. 37-vuotias Aduris röyhkeilee ja syöksemme ympärillämme olevan maailman masennukseen. Olipa Tosno tai Dynamo, tai jokin muu Anji. Ei, tämä on “Athletic”.

Sinun omistautuminen. ”Spartak” kotona kadonnut yleisurheiluun Photo: FC Spartak

Verinen huono onnea ei saa missään tapauksessa hylätä. Tämä auttaa meitä pääsemään lähemmäs ymmärtämään, mitä tapahtui. Ja tapahtui, että Espanjan kolmetoista joukkuetta oli sotkeutunut kolmannen joukkueen joukkoon Venäjän mestaruudesta nurmikolla. Ja kuten näytti, hän ei ollut erityisen väsynyt. Ja se on jopa hieman outoa, että he saivat vain kolme – sellaisilla ja sellaisilla aukkoilla Spartacuksen rivien välillä toisella puoliskolla. Jätti meille mahdollisuuden ihmeeseen. Mutta ihmeitä on nyt Nizzassa. Tällaisessa lyhyessä ajassa monia ihmeitä ei tapahdu, älä odota.