Koripallo Nymburk odottaa myös uutta FIBA ​​Europe Cupia Irlannissa

Nymburk alun perin alkaa kuin aikaisempina vuodenaikaa Eurocup kilpailussa, FIBA ​​Europe päätti vallata seurajoukkueiden alaisuuteensa ja pakotteille. Nymburkin johto päätti siis uuden syntymäkilpailun.

Se osallistuu 56 joukkuetta jaetaan kahteen konferenssiin sijainnin mukaan. Tiistaina klubit jaettiin neljään ryhmään neljässä ryhmässä. Tätä kehitystä ovat aina kaksi parasta joukkuetta seuraavassa vaiheessa sekä neljä ryhmien kolmanneksi paras tasapaino.

Seuraava vaihe on 32 yksikköä jälleen jaettu kahdeksaan, jossa kaksi parasta joukkuetta etukäteen pudotuspeleihin. Ratkaisevat Final Four on tarkoitus 29.04.-01.05., 2016.

Nymburk uurnan nopeimpia ympätty seurat.Los hänet sitten siirtää yllättävää Slovenian mestari Šentjur, joka viime kausi päättyi viisivuotisen valtakauden Krka Novo Mesto ja voitti ensimmäisen tittelin historiansa.

Århusin Bakken Bears on menestynein Tanskan Kaikkiaan viime vuonna oli finaalissa Tanskan liiga Horsensin kanssa. Viimeisen 19 kautta, mutta jäi finaalissa vain kerran.

Tuntematon on koko Irlannin Hibernia, joka tänä vuonna perustettu Irlannin yhdistyksen nimenomaan siksi pelata Euroopan Cup. Soittaisi hänelle on parhaat pelaajat paikallisen liigan saada kokemusta kansainvälisessä koripallo.

“Tiedämme vastustajan yksityiskohtaisesti. Niiden vahvuus on salainen, mutta ehdottomasti ottaa yksityiskohtaisesti tarkastella roster ja näkee monta ottelua.Toistaiseksi tiedämme vain, että Tanskan joukkue pelasi viime vuonna ydinryhmä Cup EuroChallenge ja Slovenian joukkue on koripallo maa, joten sinulla on varmasti sen laatua “hän kertoi seuran verkkosivuilla valmentaja Ronen Ginzburg.

” En todellakaan haluaisi kutsua kaikki FIBA ​​Europe Cupin otteluiden fanit. Se on uusi kilpailu, mutta uskon, että sillä on suuri maksu. Vaikka meillä on paljon uutta ja vähemmän kokeneita joukkueita, haluamme siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Se on tavoitteemme “, lisäsi valmentaja, joka johtaa myös tsekkiläistä edustusta.