Tarina Pilot Shona. Poika, jolla oli pahasti autossa, on maailmanmestari

Ehkä siksi, että hän oksensi lapsena jopa autoa ajaessa. Mutta sitten, kuten hän sanoo, hän mursi säästöpossu, otti säästetyt viisisataa ja maksoi neljänneksen tunnin kiertoajelun.

Kun hän pääsi ulos moottoriliitännästä, hän tiesi haluavansa olla lentäjä lopullisesti. “Olet tehnyt paljon tyhmiä päätöksiä elämässä, mutta tämä oli parhaiten sijoitettani viisisataa.” Nyt hän nauraa rehellisesti. Tšekin tasavalta herää vain maanantaina “lumiselle” aamulle, mutta Dallasissa on vielä tunti keskiyöhön. Paistaa hotellihuoneessa, hän suihkussa, ja lopulta hän alkaa loppua siitä.

Olet maailmanmestari, hän toistaa itsensä.

Kuulostaa niin kauniilta.

On kulunut seitsemän tuntia siitä, kun hänestä tuli maailmanmestari arvostetussa Air Race -sarjassa.Jos melkein siksak pylväiden välillä, vaihtuvuus aiheuttaa ylikuormituksen jopa 10 G, jonka jälkeen kouluttamaton henkilö putoaisi tajuttomana napsauttamalla sormea. Jopa kokeneimmatkin lentäjät näkevät vain mustavalkoisen tietyissä liikkeissä ja kaventtavat näkökykyään. Hänellä on satoja onnittelut. Hän pääsee todennäköisesti muutaman päivän sisällä vuoden parhaalle urheilijalle.Toisin kuin Petr Jirmusin “kollega”, kysely ei voittanut vuonna, kun Ester Ledecka tainnutti maailmaa, mutta silti osallistuminen eliitin joukkoon osoittaa, kuinka hänen urheilunsa vetää.

Kun tappaa itsesi, älä mene kotiin

On kulunut yhdeksän vuotta siitä, kun hän kertoi ensimmäisen kerran Prahan Vinohradyn kahvilassa toimittajille, että hän oli mennyt läpi hienostuneen Red Bull Air Race -sarjan eliittilentäjät. Hän kuvasi sääntöjä, puhui riskeistä, vitsaili äitinsä kertovan hänelle, että “jos hän tappaa, hänen ei pitäisi mennä kotiin”. Se innostui innokkaasti, mutta myös mestaruuden, joka esitteli itsensä Formula 1: ksi ilmassa, monien mielestä se oli vain energiajuomavalmistajan Sportingbet mainosohjelma.Luutnantti, joka valmistui puolustusyliopistosta hävittäjälentäjän alalta, palasi armeijaan. Hän pilotoi Gripensejä samalla kun Red Bull etsi kolme vuotta uutta muotoa, uusia kohteita ja uutta liiketoimintamallia, jotta mestaruuskilpailu olisi taloudellisesti omavarainen. lentäjät ovat sarjassa ja omistajat ja joukkueen johtajat. Mutta hän oli myös erittäin pettynyt. Hän oli – ja todennäköisesti on edelleen – ylpeä sotilas. Hän halusi pysyä armeijassa, ottaa palkatonta lomaa, tulla kasvot mainostamaan armeijaa ilmaesitysten aikana.

“En ota sitä voittoa tyytyväisyyteen, mutta uskon, että he tekivät virheen. Nykyään armeijassa on erilainen, he voivat arvostaa ihmisiä, jotka tietävät jotain.Mutta sitten he kertoivat minulle, etteivät he välittäneet siitä, lentävätkö nykyinen Grip-lentäjä ilmakisaan vai entiseen. Ja en voinut pysyä sen jälkeen. ”

Samanaikaisesti hän ei voinut luopua uudesta mahdollisuudesta Air Race -tapahtumassa. Hän on ihaillen katsellut sarjaa sen perustamisesta lähtien vuonna 2003. Vaikka hän itse lentäsi lentokentällä (erilainen tiede) edustajanaan, hän piti useimpia ilmaratsan lentäjiä jumalina. Se on nyt yksi monista monille – Read more.

Ansaittu. Viimeisen viiden kauden aikana hänestä on kasvanut ammattilainen. Ero lentäjien välillä oli sekunneissa, nyt se on kymmenesosa. Lentäjiä ympäröi asiantuntijaryhmä, ja tämä on yksi avaintekijöistä Šonekin menestyksessä.

Kun hän aloitti uudelleen vuonna 2014, hän panosti oikeisiin ihmisiin. Johtaja – pieni tyttö kaikesta – on Šonekin vanhempi veli Josef.Hän luottaa häneen, ja juuri hän halasi ensimmäisen voittoisan lennon jälkeen maahan. Mekaanikko on amerikkalainen koneistomies Lance Winter.

Taktiikka Petr Frantisek on avainhenkilö. Brnon puolustusyliopistossa työskentelevä eversti suunnitteli simulaattorin Shonalle, jonka avulla lentäjä voi valmistautua kisoihin hotellihuoneessa. Jokainen lento on erilainen, muuten tuuli puhaltaa, sinun on valittava erilainen lentorata. Ja määrität muuttujat laitteellesi. Loppujen lopuksi Dallas-kisa osoitti, kuinka tarpeellista tämä on. Lauantain karsintaan verrattuna tuuli on muuttunut, monilla on ollut vaikeuksia, mutta Shonek on ollut nopein kaikilla kierroksilla. paranna

Ja siellä on Ivan Krákora, joka huolehtii Šonekin markkinoinnista.Hänen ansiosta Karel Šíp ja Marek Eben kutsuivat hänet näyttelyihin. Se auttaa myös keräämään sponsoreita, koska kausi maksaa 8-10 miljoonaa. Olet kotoisin Taborin Aero-klubilta ja olet yhtäkkiä laiturilla Abu Dhabissa. Vähitellen sinut mustelmat. Kukaan ei halua tehdä pensaita, kaikki haluavat voittaa. Minäkin. Mutta tie otsikkoon on etsimällä ja tutkimalla parannettavia asioita. Ja niin ihmiset vähitellen rullalle. Olemme niin leikkisiä, että asioita tapahtuu, eikä meidän tarvitse edes puhua toistensa kanssa ”, kertoo kolmen lapsen 40-vuotias isä Šonka – More info.

Yö enkelin kanssa.Lyhyesti sanottuna, se oli hyvin sijoitettu “säästöpossu” 500 vuotta sitten.