West Hamin Mark Noble: “Joskus kaikki, mikä voisi mennä pieleen, menee pieleen”

West Ham oli epätoivoisesti uninspired ilman pitkää loitsua heidän liigaansa. Kaksi vastustajaa ja Slaven Bilic, joiden kumppani synnytti toisen lapsensa viime viikolla, on huolissaan varoittamaan pelaajia siitä, että tarttuvien tulosten välillä on hieno viiva ja peruuttamaton liukumäki alas pöydälle.

Kun haastatit Mestarien liigan pätevyyttä viime kaudella, neljän sijan paikka ei voinut olla kauempana West Hamin ajatuksista nyt, kun he ovat Premierin alareunassa Liiga sen jälkeen, kun he ovat avanneet viisi liigan ottelua Owen Gibson Lue lisää

Liian hyvä mennä alas?West Hamin fanit ovat kuulleet sen aikaisemmin, vaikka Noble on edelleen optimistinen tulevaisuudesta. “Luulen, että olemme saaneet varmasti parhaan joukkueen, koska olen pelannut”, kapteeni sanoo. ”Joka tapauksessa jalkapallo on kaikkea, mikä voi mennä pieleen. Sinun täytyy kaivaa itsesi pois, kun teet kovasti töitä ja kiinni. ”

Noble vaati kärsivällisyyttä huolimatta uusista Bet365 allekirjoituksista, jotka kamppailivat asettua Englannissa. Havard Nordtveit on imeytynyt pettämään, Gokhan Tore ja Sofiane Feghouli otettiin pois puoliajalla Accringtonia vastaan ​​ja Simone Zaza ja Jonathan Calleri eivät ole lyömässä maahan.

“Olemme ostaneet pelaajia, koska he ovat hyviä jalkapalloilijoita ”, Noble sanoo. ”Pelaajat, jotka olemme tuonut sisään, ovat parhaita pelaajia. Se ei ole vain niitä.Meillä on ollut pelaajia, jotka ovat pelanneet Premier-liigassa 10 vuotta ja jotka eivät ole A-peleissään.

“Kun tulokset ovat vastoin sinua, testatessasi todella, kuinka hyvä olet joukkueessasi . Sanoisin, jos tarvitsisimme raketin meidän takaosassamme, sanoisin niin. Mutta uskon todella tähän ryhmään ja johtajaan. ”

Vaikka Chelsean ja Manchester Cityn aikaiset tappiot eivät olleet yllätys, vaikka Bilicin puolella oli erinomaisia ​​vastaan ​​viime vuoden yläpuolella, West Hamin kurja puolustaa peräkkäisissä 4-2 tappioissa Watfordia ja West Bromwich Albionia vastaan ​​on tullut lämpö. Länsi Ham United v Southampton: ottelu esikatselu. Lue lisää

Lontoon stadionin ongelmat eivät ole auttaneet tilanteessa.Kannattajat taistelivat keskenään Watford-pelin aikana kaksi viikkoa sitten, kun taas kotona ja poissa olevien osien välillä on ollut ongelmia lippujen myynnin, pelastuspalvelun ja erottelun suhteen. Ilmapiiri on vieläkin myrkyllisempi, jos West Hamin kampela lyö Southamptonia vastaan ​​sunnuntai-iltapäivällä ja Middlesbrough lauantaina.

Riittävästi stadionista. Koska vaikka Upton Parkista poistumisen draama on kiistatta vaikuttanut West Hamin haavoittuvuuteen, niiden puolustavat puutteet eivät ole uusi kehitys.Niitä oli mahdotonta jättää huomiotta, kun ne romahtivat 2-0: sta Watfordia vastaan, ennen kuin he löysivät itsensä 4-0 alas West Bromia vastaan.

Koska näyttävästi hallitseva 1-0 voitti Tottenham Hotspurin 2. maaliskuuta, West Ham on myöntänyt vähintään kaksi maalia 14: ssä edellisestä 22 ottelusta, pitäen puhtaat arkit Bournemouthia, NK Domzalea ja West Bromia vastaan.

James Collins, Angelo Ogbonna ja Winston Reid, jotka kaikki ovat yleensä luotettavia keskuspuolustus, ovat levinneet paniikkia. Adrián on kärsinyt tavoitehahmosta. Molemmat vasemmanpuoleiset, Aaron Cresswell ja Arthur Masuaku, ovat poissa polvivammoista, ja se uskoo, että West Ham odotti siirtoikkunan viimeistä päivää ennen kuin tuonut Álvaro Arbeloa kannen oikealle.33-vuotias espanjalaiset parhaat päivät saattavat olla hänen takanaan, mutta Sam Byram pysyy raakana ja Bilic on päästetty irti kokeesta muuntaa Michail Antonio puolustajaksi yhden virheen jälkeen, joka on West Hamin paras maalintekijä. / p>

Vaikka Bilic viittasi yksittäisiin virheisiin, hän myönsi, että siitä on tullut yhteinen kysymys. Roberto Martínez, ideaalinen viihdyttäjä, joka on perinyt David Moyesin vankan Everton-puolustuksen, on verrattu, ja se muutti sen vähitellen, vaikka ne eivät ole täysin oikeudenmukaisia. viime vuonna esittelemällä enemmän hyökkäävää tyyliä kuin pragmaattinen edeltäjänsä, ja West Ham päätti positiivisen tavoitevaihdon ensimmäistä kertaa vuodesta 1986 lähtien, koska he olivat viime vuoden liigan neljänneksi korkeimmat.Mutta hän ei ole harhautunut kaveri, joka ei pysty keskittymään pelin kaikkiin osiin. Hänelle ei tarvitse kertoa, että West Ham pyytää vaivaa, jos he puolustavat edelleen tätä anteliaasti.

Haasteena on löytää parempi tasapaino. ”Se ei ole vain puolustajia tai maalivahti, vaan me kaikki olemme”, Noble sanoo. Hän on oikeassa. Luovien lahjakkuuksien, kuten Payetin ja Manuel Lanzinin, pelaaminen keskikentällä on kestävää vain paremmalla tiimityöllä. Kyky puolustaa etupuolelta oli näkyvissä sen puuttumisen vuoksi West Bromille ja Watford ja Bilic tarvitsevat Noblen ja Cheikhou Kouyatén löytääkseen vetoketjunsa takaneljänneksen eteen.

West Ham ajoi onneaan useaan otteeseen viime kaudella, ripustettuna peleihin, ennen kuin tuotetaan mahtavia hyökkäyspelejä.Payet niin usein tarjosi kipinää ja ranskalainen alkaa näyttää terävämmältä; hän on ollut mukana viidessä tavoitteessa kolmessa viimeisessä ottelussaan. Mutta Payet ei voi tulla pelastamaan joka viikko. Bilicin on todistettava, että hän voi ensimmäistä vuotta koskevien kaikkien myönteisten tulosten perusteella saada täydelliset esitykset tästä tiimistä johdonmukaisesti.