Emil Forsberg syrjäyttää Sveitsin ja lähettää Ruotsin maailmancupiin kahdeksan viimeksi

Joskus ihmiset saattavat joutua lopettamaan yllätyksen Ruotsin edistymisestä. Pätevyyden alkaessa he kirjoittivat Alankomaita matkalla pelaamiseen Italiaa vastaan. Kukaan ei antanut heille mahdollisuutta kyseiseen kilpailuun, mutta jälleen kerran he löysivät tavan voittaa.

Siirrettiin eteenpäin finaaliin ja eikö kukaan saanut heitä nousemaan ryhmästä, joka sisälsi Saksan ja Meksikon? He tekivät ja päätyivät sen päälle. Saksasta oli tullut heidän uusin päänahansa.

Jalkapallofanit eivät välttämättä sijoita Sveitsiä Alankomaiden, Italian ja Saksan rinnalle Euroopan voimalaitosten suhteen, mutta Vladimir Petkovicin joukkue istuu kuudenneksi Fifa-rankingissa. He osallistuivat viimeisen 16: n yhteentörmäykseen kolmanneksi korkeimpana maana, joka oli jäljellä World Cupissa.

Nyt myös he ovat poissa.Ruotsi eteni Sportingbet onnellinen hetki, mutta kukaan ei voinut sanoa, etteivät ansainneet sitä. Pelin kaikkein silmällisin pelaaja Emil Forsberg otti pallon vasemmalta ja pudotti olkapäänsä ostaakseen tilaa pihalle Granit Xhakalta.

Ammuntamahdollisuus oli avannut, mutta Forsberg kaavitti mieluummin oikea jalka, lyömällä sitä matalalle ja kohti sveitsiläistä maalivahtia Yann Sommeria, joka etsi rutiinia pelastaa. Sitten kohtalo puuttui asiaan. Pallo ruiskutti Manuel Akanjin ja lensi yläkulmaan.

Ruotsi olisi saattanut lisätä etujaan pysähtymisaikana, kun Michael Olgin työnsi hänelle korvaaja Martin Olsson, kun hän juoksi puhtaana. Alun perin tuomari Damir Skomina ilmoitti rangaistuksesta, mutta se muutettiin VAR: lla vapaapotkuksi.Rikos oli tapahtunut vain alueen ulkopuolella. Lang lähetettiin pois ja Sommer pelasti Ola Toivosen vapaapotkun. Sillä ei ollut väliä.

Ruotsi oli aktiivisempi joukkue, ja Sportingbet suurin osa selkeimmistä mahdollisuuksista oli heidän luomansa. Tämä oli jälleen yksi Janne Anderssonin voitto, ja managerilla oli hetki vaalia, kun hän ilmestyi 15 minuutin kuluttua kokopäiväisyydestään saadakseen suosiota ruotsalaisilta kannattajilta. He taputtivat yksimielisesti ja vyörittivät hänen nimeään. Hän kuvasi sitä “surrealistiseksi” ja “melko poikkeukselliseksi”.

Andersson on rakentanut tämän joukkueen ja se on totuimmassa merkityksessä, huomattavasti enemmän kuin sen osien summa. Ne olivat voimakkaita, fyysisiä ja edessä olevan vaikeita korjata.Oli myös mielenkiintoista kuulla Petkovicin viittaavan siihen, että Ruotsi oli ottanut otteen pelistä pois ja tehnyt joukkueelleen mahdotonta aggressiota tai ajamista.

“Olen nähnyt Ruotsin muut pelit ja kaikki muut heidän vastustajillaan on ollut vaikea kehittää noita tunteita heitä vastaan ​​”, Petkovic sanoi.

Ruotsin erottaminen intohimon tappajina olisi epäreilua ja Petkovic myönsi, että hänen joukkueensa ei ansainnut mitään, koska hän ei ollut pelannut juoksevuus tai viilto. Ne olivat hitaita ja sivuttain, lopullinen läpäisynsä heikko, ja syytteessä Petkovic sanoi, että “ehkä emme ole keskittyneet tarpeeksi”.

Jotain puuttui ja vaikka Sveitsi työnsi lopulliseen 10 minuuttiin, se oli liian vähän, liian myöhäistä.Korvaava Breel Embolo näki otsikon, jonka Forsberg oli estänyt – kuka muu? – ja Robin Olsen piti toisen otsikon Sportingbet betting online toisesta korvaajasta, Haris Seferovic. Se oli ainoa kerta, kun ruotsalaista maalivahtia jatkettiin vakavasti.

Ruotsi oli ylivoimaisesti uhkaavin joukkue ensimmäisellä puoliskolla ja kun he menivät sisään 0-0, heidän huolta aiheutti heidän olevan saattoi elää valitettavasti heidän huippuluokan puuttumistaan.

Suuri mahdollisuus putosi Albin Ekdalille 40 minuutin kohdalla ja hän vajosi maahan tyrmistyneenä, kun palloi sivijalkalentoa, kun se oli täysin paikoillaan. Mikael Lustig oli toimittanut ristin oikealta eikä kukaan ollut seurannut Ekdalin juoksua. Se oli surkea hetki.

Lustig varataan Josip Drmicin vetoomuksesta keskeyttämisen vuoksi puolivälierässä ja Andersson kertoi, että Ekdal oli loukkaantunut nilkkaan.Hän tarvitsee skannauksen.

Ruotsilla oli muitakin ensimmäisen puoliskon välkkymiä, joista yhden aiheutti Sommerin löysä puhdistuma. Ekdal palautti pallon välittömästi ja Marcus Berg laukoi laukauksen. Pommion jälkeen Ekdal ajoi korkealle. Hetkiä aiemmin Toivosen ihana leffa oli saanut Bergin pois keskustan oikealle puolelle. Kulma oli kutsuva, ellei suoraviivainen, mutta hän viipaloi tuhlaasti. Berg pakotti myös Sommerin sukeltamaan pelastuksen hienosti toteutetulla sivupotkulla. Hyökkääjä ei jää maaliin maalilla.

Sveitsi kiihdytti pulssinsa vain kerran ennen myöhäistä tuuletusta, kun Blerim Dzemaili vaihtoi ohjausobjektin Steven Zuberin kanssa 38. minuutilla. Paluupallo leikattiin leikkauksellisesti, mutta Dzemaili räjäytti laukauksensa korkeaan pisteeseen.

Forsberg on kenties Ruotsin ainoa tähti, ja leveä keskikenttäpelaaja esitteli kosketustaan ​​ja nopeita jalkojaan.Hänellä oli useita mukavia hetkiä, mukaan lukien yksi pian puoliajan jälkeen, kun hän rypistyi huonoon tilanteeseen joutuneelta erotuomarilta ennen Valon Behramin ja Dzemailin lyömistä. Ruotsalaiset fanit karjuivat. Muutto päätyi Toivosen ampumiseen villinä.

Forsberg näytti todennäköisimmän pelaajan vapauttavan pattitilanteen ja niin se osoittautui, vaikka Akanjin rooli maalissa oli näkyvä. Sveitsi oli haaveillut ensimmäisestä puolivälierästä esiintymisestä vuodesta 1954 lähtien, mutta he lähtivät valitettavasti. Ruotsi marssi.SwedenForsbergWorld Cup Fiver: rekisteröidy ja saat päivittäisen jalkapallosähköpostisi.Colombia v England: World Cup 2018 buildup – live! Lue lisää