Pohjois-Irlanti odottaa Sportingbet mielenkiintoa Michael O’Neillille vuoden 2016 jälkeen

Jim Shaw, Irlannin jalkapalloliiton puheenjohtaja, on sanonut, että Pohjois-Irlanti on räjähtänyt kilpailijansa Michael O’Neillin kanssa Euroopan mestaruuden jälkeen. Pohjois-Irlannin Michael O’Neill: Rakastan Ranskaa euroon 2016, mutta ei Englanti Lue lisää

O’Neill, 46, allekirjoitti uuden nelivuotisen sopimuksen IFA: n kanssa maaliskuussa viennin Pohjois-Irlannissa ensimmäiselle suurelle turnaukselleen 30 vuoden aikana. Hän lisäsi entisestään maineensa viime viikolla järjestämällä erinomaisen Ukrainan voiton, joka on Sportingbet tuonut Pohjois-Irlantiin näkyviin viimeisten 16 vuoteen.Shaw myöntää, että entinen Shamrock Rovers -johtajaksi haetaan klubeja, kun turnaus on ohi.

“Michael tekee hienoa työtä ja vie meidät uudelle tasolle”, hän sanoo. “Ukrainan pelin suuret päätökset toimivat näyttävästi. Haluamme, että Michael pysyy pitkään aikaan, mutta arvostamme sitä paremmin, että hän kiinnostaa sitä enemmän. ”

Shaw, joka oli O’Neillin jälkeen huonoa karsintakampanjaa varten vuoden 2014 MM-kisoissa , sanoi: “Oli muutamia suuria asioita, jotka huomasin Michaelista ja miksi olin niin päättänyt nähdä hänet saavan uuden sopimuksen.Sen lisäksi, että hän oli hyvä Sportingbet bonus kaikilla päälliköillä, hänellä oli jalkapallosuunnitelma hänen päässään ja näki sen toteutuvan.

“Tulokset olivat kauhistuttavia [vuoden 2014 kampanjassa], mutta esitykset jatkuvasti paranivat ja kaukana fanien valaistuksesta, hän työskenteli nuorisojärjestelmän pinnan alla ja niin edelleen tulevaisuuden puolesta. Kaikki tämä yhdessä kertoivat, että jos päästään eroon tästä kaverista, sinun täytyy löytää joku muu, joka voisi tehdä paremman työn, enkä nähnyt ketään, joka voisi tuolloin. Uskon rehellisesti, että Michael voisi olla menestys johtajana millä tahansa liiketoiminta-alueella. ”

read more: Sportingbet apostas