KUVA: Juhla, Roll-Royce ratsastaa linnaan. Jagr piti tennispelaajia

Morning pilviä puhalletaan tuuli, aurinko ja Prahan hehkui kattojen yllä historiallisten rakennusten keskellä kaunis sininen taivas. Täydellisen taustan virallista kuvauksissa fedcupového Tsekin joukkue toisensa jälkeen kotiin voiton.

Nyt tennispelaajat kuultuaan johto päätti pitää mieluisa tapahtuma kun kuluttaa uurastuksen kentällä lähellä Prahan linnan. Ennen ensimmäistä piha tuodaan luksusautot kuten Rolls-Royce, jossa palkinnot nousi Tsekin ykkönen Petra Kvitova.

Turistit ihmettelivät, mitä oli tapahtumassa. Sitten kysyttiin valokuvan muistoksi tai rinnalla ammattilaiset itse yritti pelata kuvaajia.

“Se on aivan ihana, nautimme ottaa valokuvia”, hän sanoi kapteeni Petr Pala kertoi.Hän oli iloinen siitä, että kaikki olivat mukana, vaikka jotkut täytäntöönpanojoukon jäsenet ja pelaajat itse näyttivät melko “käytetyksi”.

Kun poseeraa katutaiteilijoiden tyylikkäästi soitettavaa Vltava.

“Varmasti koskaan kyllästy kahden tunnin unta, nouse ylös ja mene ottaa kuvia Cup”, sanoi Pala.

< p> juhlat olivat riehakas, kun pelasin äänitetty musiikki, kappaleet oli kutsutaan myös höyrykone ryhmästä 009 Bear voisi niillä tšekit pukuhuoneessa ja kentällä alkaessa. Ja tanssin…

“Jäin koko yön, koska minulla oli energia taistelussa.Kun olin onnellinen, minulla oli paljon positiivisia tunteita “hän sanoi,” uhrautuvasta “Barbora Strýcová.

poiketen viime vuonna, kun palkki meni fedcupovými mestari ja voitti saksalaiset, Venäjän osallistua vain virallisia juhla Kunnallinen talo. Šarapovová et ai. kiirehtiä aamulla lentää kotiin. “Annoimme lahjoja, onnitteli meitä eikä mitään muuta”, sanoi Strycova.

Uncle: En ole edes lukenut kaikkia onnittelut!

Onnittelut saivat tšekkiläiset pelaajat liikaa ja paljon. Kuuluisa jääkiekkoilija Jaromír Jágr halusi Facebookissa. “Joukossa on niin paljon hienoja tennispelaajia jokaisen valmentajan unelma. Pálic (Petr Pála) oli yhtä kevyt kuin Kanadan jääkiekko-valmentaja Prahassa.Jopa taktiikat olivat samanlaisia. Se riitti sanomaan: Go play !, kirjoitti Florida 43-vuotiaan hyökkääjän ja lisäsi useita hymiöitä. Kuka onnitteli faneja eniten? “Haluaisin sanoa, kuka tyytyväinen minuun, mutta en ole vielä lukenut sitä. Pyydän anteeksi kaikille. Se tuli niin paljon tekstiviestejä ja tiedä kuka sen kirjoitti kaiken “, hän sanoi hymyillen deblistka Strycova.

Sitten siirto toteutettiin perinteisellä paikalla kuvauksissa – on Novotny n kävelysilta. Siellä tennispelaajat löysivät ja syöksivät fedcup-kuppiin. Kun he täyttivät muut tehtävät, he sanoivat hyvästit ja menivät lepoon ansaitulla lomalla