Räjähtävä Davis Cupin finaali. Kroatian tennispelaajat suunnittelevat palkintoa jalkapallosta

Kahta finaalia ei tietenkään voida verrata liikaa. Vaikka sadat miljoonat katsojat maailmanlaajuisesti seurasivat kahden maan heinäkuun ammuntaa, Davis Cup -muodon viimeinen painos tuskin houkuttelee puolta heistä.

“Meillä ei ole vielä uutisia jalkapalloilijoilta, mutta tiedän, että jos kosemme, pojat tulevat olemaan erittäin onnellinen”, sanoi ei-pelaava vieraskapteeni Zeljko Krajan.

Toisin kuin Modricin puolue, vain ranskalaiset. Maajoukkueen kokouksen viikonloppuna maanmiehet nauhoittivat tervehdyksensä.Onnea siinä toivottaa muun muassa tähtihyökkääjät Kylian Mbappé, Antoine Griezmann tai Olivier Giroud. Ranskan tennispelaajien ei kuitenkaan tarvitse huolehtia: muuten Pierre Mauroyn jalkapalloosastoon mahtuu yli 24 000 tennistä katsojaa, ja odotetaan myrskyistä ilmapiiriä. Puolustavista mestarista puuttuu finaaliin sijoittuvien kolmen parhaan pelaajan joukko: Richard Gasquet (26.ATP-listalla myös Gaël Monfils (29.) ja Gilles Simon (30.). ). Mestarien Pierre-Hugues Herbertin ja Nicolas Mahutin turnauksen finalistit Pierre-Hugues Herbert ja Nicolas Mahut hyppäävät todennäköisesti lauantain kaksinpeliin. ” anteeksipyyntö ei lähettänyt. Siellä on myös tähti Marin Čilič, seitsemäs sija.Hänen 22-vuotias kykynsä, kahdestoista sijalla oleva Borna Čorič, peittää selänsä. “Molemmilla joukkueilla on oma”, hän lisäsi.

Ranskalaiset puhuvat selvästi ranskalaisten puolesta: Lillen pilvisen katon alla he pelavat kolmannen finaalinsä. Vuonna 2014 ne eivät riittäneet (savilla) sveitsiläiselle ja Roger Federerille. Viime vuonna he pelasivat Belgiaa kovalla pinnalla.

Kroatit ovat päättäneet kutsua hitaan savea tänä vuonna.

“Tottun siihen. Hallin juhlasali ei ole niin hidas kuin ulkopuolella “, sanoi Cilic, joka kamppaili kovalla pinnalla Lontoon päälliköillä viime viikolla. Ja hänen maanmiehensä Čorič oli siellä korvikkeena.

“Olin pääosin sovi.Se oli hieno valmistautuminen Davis-Cupin finaaliin, ”sanoi kroatialainen nuori mies.

Rugby, sitten tennis

Mutta kenenkään joukkueista ei ole vielä tottunut ottelukenttään. Molemmat valinnat ovat harjoittaneet vierekkäisiä tuomioistuimia. Päävalikot tulevat keskustaan ​​vain ensimmäistä kertaa: Ranskan ja Argentiinan välinen ottelu pidettiin Lillessä lauantaina.Davis Cup -finaalin uudelleenrakentaminen kesti 82 tuntia.

Lopullisilla vastustajilla on 1: 1 tasapaino; molemmat sinkut hyppäsivät tuplaan.

Samanlaista muutosta voidaan hyvinkin odottaa tänä vuonna. “Minä olen valmis”, vakuuttaa Čilič.

Ja epäilyasiantuntija Pavic lisää: “En näe savea kodin suurena etuna.”

1930-luvun alkupuolella. Kroatit puolestaan ​​kaipaavat toista nimikettä erillisessä historiassa.

Myös heinäkuun takaisinmaksun jälkeen.