Tennis sankareita Plíšková, Uncle Readers: Pelaamme taas yhdessä

Nyt Plíšková, veti kotoisin Bea, tuli sankari viime viikonloppuna. Vaativat kausi jossa pelataan 110 ottelua, rajattu fedcupovým riemuvoitto. Seuraavana vuonna valmistelee kuin se kuului kymmenen WTA rankingissa. Pliskova luultavasti odottaa tähtien tulevaisuudessa.

“Olen varma siitä otan paljon asioita, mutta luultavasti vain kerran, nyt ei ajatella”, sanoi onnellinen (mutta kuluneet), tennispelaaja sunnuntai-iltana lehdistötilaisuuden. </P >

Hän ajatellut, miten poimia jäänteitä voimat ja nauttia ystävien ja muiden jäsenten onnistuneen Tsekin joukkue juhlia. Virallisilla juhla valmisteltiin pelaajat valkoinen, näytti enkelit.

Ja mitä sitten tapahtui?

“Olemme hieman väsynyt.Oli hienoa juhlia, koska Fed Cup ei voita joka päivä, “Plíšková hymyili. He eivät nukkuneet paljon, kun viralliset juhlat kunnallisessa talossa siirsivät palkkiin Prahan keskustassa. “Juhlat olivat upeita. En voi edes puhua, “sanoi Strycova seremoniassa Prahan linnassa ja Novotny lávka. (lisää täältä)

“Jäämme viiteen asti aamulla, mikä on melko hyvä esityksen jälkeen”, tsekkiparin nuorempi paljasti. “Täsmälleen!” Vanhimmat sopivat. Vaikka Plíšková oli alunperin puhunut iDNES.czin lukijoilta, Strýcová saapui myös hotelliin. Molemmat vastasivat tiedusteluihin lähes puoli tuntia.Sitten piti suorittaa muita tehtäviä.

yksi ensimmäisistä kysymyksistä on erinomainen täydennys – kuten kentällä klo O 2 Arena. “Kayo, olet Lounista, olutkaupungista. Olet siis pivařka? ”

” Aivan niin, vaan juo Pilsner “, sanoi Plíšková ja käänsi Pilsen tennispelaaja sedät. “Olen myös joskus anna yksi.”

Useimmissa kyselyt olivat piilossa onnittelut fanit niiden suorituskyky sunnuntain draamaa innoissaan. Miten he tuntevat miekka?

“Emme voineet uskoa sitä”, sanoi setä. “Valtava euforia”, lisäsi ystävänsä. Heillä oli hehkuva pokaali heidän käsiinsä, he tuntuivat olevanne onnea ja etenkin helpotusta. “Meitä painostettiin viikon ajan.Ja kun pidimme kuppi, niin tiesimme, että odotamme vain hyviä asioita “, sanoi Plíšková.

Yksi kalleuksia kuuluu varmasti lomien minne mennä Karolína Plíšková sisar Christine. “Aiomme Dubai.”

Strycova matkustaa minnekään, jäädä kotiin oman rakkaansa: “Lopuksi voit nauttia siitä!”

Vaikka suunnitelma kauden 2016 ja antaa itsellesi tavoitteita tulee myöhemmin, kukaan tiedä jo: “Mielestäni pelataan kaksinpelissä yhdessä. Molemmat meistä tulivat sunnuntaina, että soitimme yhdessä pitkään. “