Real Betisin johtaja Quique Setién: miten voittaa Real Madrid

Tämä anarkinen luonne on kuitenkin yleisempää. Madridin pelaajia kuljettaa jalkapallo itse, mitä he tuntevat joka hetki; ne eivät johdu taktisesta kurinalaisuudesta tai erityisestä rakenteesta. Madridin määritelmä on heidän yksilöllinen kykynsä, miten ne liittyvät toisiinsa intuitiivisesti. Katsokaa sellaisia ​​pelaajia kuin Benzema, jotka kulkevat siipiin ja yhdistelmiin, taaksepäin, Marcelo ja Dani Carvajal: kun Carvajal nousee ylös, hän ei katso, onko toinen täysi selkä syvä ja että avoin lähestymistapa kompromissi usein he puolustavat .Joker, ajattelija, ystävä, diktaattori: Jürgen Kloppin monet kasvot Lue lisää

Keskellä on enemmän valvontaa. Liverpool voisi yrittää painostaa Modricia kieltämään heidät, mutta hänellä on niin paljon kykyä kuljettaa pallo, voittaa vaikeuksia, löytää kulkee.Hänen pelinsä riippuu enemmän joukkuekaverista, joka tarjoaa vaihtoehtoja kuin oppositioon. Hän ja Kroos ymmärtävät toisiaan hyvin, niiden sijoittelu ja kulku on erinomainen. Casemiron kanssa he ovat ainoat pelaajat, jotka ylläpitävät tiettyä järjestystä. Olen nähnyt hyvin harvoin, että Modric menettää pallon – hän tekee aina oikean päätöksen.

Madridin anarkia voi tehdä suunnittelusta vaikeaksi: ne ovat arvaamattomia. Mutta jos voitte puolustaa puolustusta ja käyttää palloa hyvin, hyödynnä heidät poistamalla tilaa, voit tehdä heille vahinkoa. Olemme nähneet koko kauden, että Madrid myöntää paljon mahdollisuuksia. Ja jos voit pitää palloa, voit vähentää heidän mahdollisuuksiaan.

Me voitimme 1-0 Bernabéussa, mutta meillä oli paljon enemmän vaikeuksia kuin toisessa pelissä, jonka menetimme 5-3. Bernabéussa saimme viime hetken.Olemme olleet paineen alaisia, vaikka on myös totta, että yritimme pitää hallussaan. Halusimme, että pelaajat pysyvät rauhallisina: usko, valitse hyvin, olla älykäs, pidä sitä, tee heidät juoksemaan. Tiesimme, että mahdollisuudet tulevat. Ja vaikka meidän täytyi vastustaa, vaikka väsymys tarkoitti, että olimme joskus vähemmän tarkka kuin halusimme, se tapahtui.

Benito Villamarínilla kontrolloimme käytännössä koko peliä, paitsi 15 minuuttia toisessa puolet, kun he olivat ylivoimaisia, sijoitettiin ja kääntyivät sen ympäri. Et voi tehdä mitään siitä, mitä Madridilla on, kun he saavat palloa, yhdistyvät ja hyökkäävät: heillä on poikkeuksellisia pelaajia, jotka pystyvät luomaan vaaran tai pisteyttämään helposti. Puhuimme pelaajille siitä, että palloa pitää pitää.Koska Madridin edestakaiset henkilöt eivät aina paina, se helpotti pitkää hallussapitoa. Ja jos pidät palloa, vaikka et aio luoda sitä paljon, voit ottaa hallinnan.

Näin me asetimme sen ja se toimi näin…paitsi että menetimme. Ja se on asia. Olimme 2-1 ylös puoliajalla, ja meidän olisi pitänyt mennä eteenpäin, mutta he saivat kolmea 50: stä 65: een; Sitten teimme sen 3-4 viiden minuutin jäljellä, mutta he saivat taas 92. sijalle. Tämä on kysymys: Madridilla on 15 minuuttia ja se on täydellinen myrsky. On aina hetkiä, kun menetät pallon – se on väistämätöntä. Joitakin tiimejä vastaan ​​seuraukset eivät ole vakavia.

Ja jos ne ovat vakaampia, Liverpool taistelee enemmän – aivan kuten Madridin taistelu tuottaa mahdollisuuksia, jos Liverpool kiristää. Mutta joukkueet eivät muutu yön yli. On epätodennäköistä, että Marcelo tai Carvajal pysähtyy eteenpäin, että Cristiano, Benzema tai Modric muuttuvat. Vaikka sanot heille puolustavan pysyvästi, he eivät tule. Ja Liverpool ovat samanlaisia. Ette kerro heille vain puolustavan. Se voisi olla hyvin viihdyttävä.