Ruotsi paras vedonlyöntipuoli

Neljännesvuositilastot

Neljännes koripallosta on kuin pieni ottelu. Valmentaja käyttää erilaisia ​​strategioita, simuloituja yhdistelmiä, tekee korvauksia. Myös edellisten vuosineljännesten aikana kertyneet pelaajien väsymys ja tunteet vaikuttavat tulokseen. Siksi on usein mahdollista vetoa vedonlyönnin linjassa paitsi vuosineljänneksen tulokseen, vaan myös neljännesvuosien suorituskyvyn vertaamiseen: enemmän pisteitä, enemmän virheitä ja niin edelleen.
Tasoitusveto

Tasoitusvetot ovat erittäin suosittuja panostustyyppejä edistyneiden pelaajien keskuudessa. Jos joukkueet ovat hyvin erilaisia ​​luokassa, haitta-arvon arvo voi olla esimerkiksi P1 (+35). Yhtäläinen komento saa pienen haitan: P1 (+0,5). Jos haluat käyttää kertoimia oikein, sinun täytyy nähdä suosikkisi ottelussa ja arvioida, kuinka monta pistettä kukin joukkue tekee.
Vedonlyönti yhteensä

Toinen tyyppi vedot edistyneille pelaajille – vedot yhteensä. Se on kolme tyyppiä: TB 184, TM 197 ja alueella 153-172. Panostukset hyväksytään pisteiden lukumäärän, ansaittujen seuraamusten, ansaittujen virheiden, kolmen pisteen pistemäärän ja niin edelleen. Jotta voit ansaita bästa bettingsidan tämäntyyppisen vedon, riittää, kun tiedät joukkueiden keskimääräisen suorituskyvyn erikseen ja näet tilastoja henkilökohtaisista kokouksista.
Live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti koripallossa on yksi riskialttiimmista vedotyypeistä. Voit tietysti tehdä ennusteita ansaittujen pisteiden tai ansaittujen seuraamusten määrästä. Mutta peli on niin dynaaminen ja arvaamaton, että on parempi olla luottamatta onneaan.

Urheiluvedonlyöntien tennismailojen analyysi
Strategiakäytävä

Tätä vedonlyöntistrategiaa voidaan käyttää monissa urheilulajeissa, mutta se on kätevin koripallossa. Ei ole mikään salaisuus, että vedonvälittäjät arvioivat tiimien suorituskykyä eri tavalla. Yksi vedonvälittäjä voi antaa kertoimella 2 panoksen, jonka haitta on P1 (+7,5), ja toinen – kerroin 2, kun vedonlyönti on P2 (-3,5). Tätä linjausta kutsutaan käytäväksi.

Sinun pitäisi panostaa P1: lle ja P2: lle samalla summalla. Yksi vedoista tulee varmasti voittamaan. Tällöin panoksen määrä kerrotaan kahdella ja alkuperäinen summa on taseessa. Jos molemmat pidetään välittömästi, pankki kaksinkertaistuu. Miinuslomalla on mahdotonta.

Todennäköisyys, että hinnat siirtyvät käytävän strategiaan, on korkeampi, jos käytävä on ”leveä”. Tapahtumina voit valita esimerkiksi haitan, mutta myös kokonaismäärän.