Vedonlyönti vihjeitä Norja

Amatööripelaajat Eniten vaikuttava kerros pelaajista koostuu niistä, kuten valtaosa kokonaismäärästä. Hinnat eivät ole niiden pääasiallisia toimintoja, jotka he ansaitsevat toimeentulonsa – tämä on “keskimääräisen” amatöörin keskeinen piirre. He asettavat suosikkijoukkueensa katsomaan ottelua, tukevat yritystä ystävien kanssa, saavat adrenaliinia, mutta heillä ei ole lopullista tavoitetta saada pysyviä voittoja tästä toiminnasta.

Tällaisille pelaajille ei ole niin tärkeää, että kertoimet panostamaan, tärkeintä on saada ilo prosessista, ja jos voitat, loma on kaksinkertainen. He eivät pidä mitään keskeistä asemaa pelaamispaikan valinnassa, se voi olla joko laillista venäjänkielistä toimistoa tai offshore-toimistoa. Ystävien luokittelu alhaalta, tietyin ehdoin, voidaan esittää seuraavassa muodossa.

Ludomany (pelaajat) Alin luokka, jopa rangaistus, jopa sallitaan kutsua heidät jopa suureksi venyksi. Kierrä korttipaikat, laita pariton kori koripallo-osastojen kokonaismäärille ja ole epäterveellistä kiinnostusta torakoita ja cyber-jalkapalloja kohtaan tippetips, joskus ympäri vuorokauden. Tämä on heidän muodostunut elämäntapa eikä vapaa-ajan viihdettä; tauti, toisin sanoen pelaamisen riippuvuus. Täällä voitto ei ole niin tärkeä, että nurkassa on jatkuva “Ludejka”. Koska pelaajalla ei ole mahdollisuutta tehdä voittoa (vaikka hänellä voi olla myös päinvastainen näkökulma), koska hän asettaa kaiken ja ilman selkeää päämäärää ja logiikkaa, herää kysymys siitä, onko olemassa rahoja tulevaa peliä varten.

Kaikkia menetelmiä käytetään täällä: suurista lainoista ja kiinteistöjen myynnistä rikoslain vastaisesti. Edistyneissä tapauksissa ruokajuuri voi olla vakava vaara muille. On kuitenkin myös melko vaarattomia edustajia: hän menetti palkkansa ja rauhoittui seuraavaan, mutta lähes kaikissa riippuvuuksissa on yleensä taipumus edetä.