Bubka vaatii aggressiivista taistelua dopingin kanssa, hänen valmentajan urheilijan valmentaja puolustaa

“Kukaan ei voi kuvitella, mitä se on lajimme pettämistä mitä tunnen vihaa”, sanoi Coe vastauksena lisätietoja Saksan televisiokanava ARD ja brittiläinen sanomalehti Sunday Times satoja epäillään verikokeita 2001-2012 että joka kuuluu 146 olympiakisat ja MM-kisat.

Epätavalliset arvot ovat myös osoittaneet joidenkin tšekkiläisten urheilijoiden testit. Syytöksiä nykyinen johto IAAF meteli ja raportit sanoi, että se oli sensaatiohakuisia ja harhaanjohtava.Mukaan IAAF median tuottanut mitään todisteita.

Kaksinkertainen olympiavoittaja Coe, joka johti Lontoon olympialaisissa, yleisurheilu kannattaa. “Urheilua koskeva sota on ilmoitettu”, British BBC sanoi. “Kukaan ei saa aliarvioida jännitystä ja pettymystä, jota urheilijat tuntevat. Hyvä uutinen on, että taistelu on meidän käsissämme, huono uutinen on kuitenkin se, että meidän on puolustettava yleisurheilun vastaan ​​ongelmia, joita ei ollut edes syntynyt “, hän sanoi.

Entinen maailmanennätyksen haltija seiväs Bubka haluaa paremman järjestelmän helpottamaan dopingin syntisten havaitsemista ja rankaisemista. “Rakenne on liian monimutkainen ja siksi kestää kauan.Meidän on oltava nopeampia, nestemäisempiä, meillä on oltava uusimmat tieteelliset tiedot ja oltava aina askel eteenpäin. Päinvastoin, se ei saa olla “, sanoi IAAF: n varapuheenjohtaja Bubka.

Coe sanoi, että väitteet eivät ole realistisia. “Yleisurheilussa oli aina yksi hienostuneimmista anti-doping-järjestelmistä maailmassa. Hän aloitti ensimmäisenä kilpailukyvyttömät testit, jotka perustettiin ensin välimiesoikeudessa. Ensimmäinen oli biologisten passien käyttöönotto vuonna 2009. Me aina taistelemme petosta vastaan ​​”, sanoi entinen suuri juoksija. Bubka sanoi, että yleisurheilu ei saisi menettää tätä taistelua. “Tämä menettää paitsi urheilumme, myös urheilun sinänsä.Nuorille urheilijoille ja heidän ihanteensa olisi katastrofi “, sanoi olympiavoittaja ja kuusinkertainen maailmanmestari. “Meidän on oltava aktiivisempia ja aggressiivisempia dopingin torjuntaan. Luodaan nollatoleranssi. ”

Coe ja Bubka kilpailevat asemaa johtajana IAAF, joka kahden viikon vapauttaa nykyinen presidentti Lamine Diack vaalien aikana ennen maailmanmestaruuden Pekingissä.